پس از ثبت نام رایگان و برای قابل رؤیت شدن سریعتر مشخصات مندرج، لطفاً انجام ثبت نام خود را با ذکر نامِ واحد صنفی از طریق تلگرام به شمارۀ 7040299 _ 0912 اطلّاع دهید. 
بانک اطلاعات ساختمانی بنا و نما
بنا و نما
بزرگترین بانک اطلاعات صنعت ساختمان ایران

 
اینجا تبلیغ کنید
نام مجموعه:

منطقه آزاد و تجاری صنعتی انزلی

مدیر مسئول: رضا مسرور
نوع فعالیت:
خدمات:
سایر:
کشور / استان / شهر: ایران - گیلان - انزلی
آدرس: جاده رشت به انزلی، کیلومتر 5 جاده زیبا کنار
منطقه آزاد انزلی، بلوار فاتحی، فاز تجارت و سیاحت
طبقه دوم مجتمع تجاری ونوس
سازمان منطقه آزاد تجاری - صنعتی انزلی
تلفن اصلی: 013 _ 34437671
فکس: 013 _ 34438006
سایر تلفنهای تماس: 013 _ 34437672
013 _ 34437673
صندوق پستی: 43355-1145
وب سایت: http://anzali-fz.org
   
فعالیت / اهم محصولات: خدمات _ سازمان منطقه آزاد و تجاری صنعتی انزلی
خدمات در حوزه های گردشگری، ورزشی، تجاری، اکوتوریسم، دریایی و برگزاری نمایشگاههای اختصاصی




اهداف:

عمران و آبادانی و ارائه خدمات عمومی ـ رشد و توسعه اقتصاد ـ جذب سرمایه گذاری خارجی و داخلی ـ ایجاد اشتغال سالم و مولد ـ تنظیم بازارکار وکالا، تشویق تولید و صادرات کالا ـ ورود و حضورفعال در بازارهای منطقه ای و جهانی ـ جذب فناوریهای جدید وانتقال علم و دانش فنی به عوامل تولید داخلی همسو با توسعه علمی و فناوری جهان ـ تسریع در فرایندهای تجاری، اقتصادی و فناوری (کاتالیزور) با ایجاد بستر مناسب جهت انجام آزمایشی طرح ها و تعمیم آن به سرتاسر کشور » که رسالت تعامل فعال با جهان ؛ منطبق با سند چشم انداز بیست ساله کشور را دنبال می نماید.






منطقه آزاد انزلی و محدوده آن

منطقه آزاد تجاری - صنعتی انزلی به موجب ماده واحده قانون ایجاد مناطق آزاد تجاری – صنعتی آبادان و خرمشهر، جلفا و بندر انزلی (مصوب ۲۳/۶/۱۳۸۲ مجلس) که اشعار می دارد " محدوده ای از منطقه شهرستانهای آبادان و خرمشهر و محدوده ای از شهرستانهای جلفا و بندر انزلی که هیات وزیران تعیین می کند به عنوان مناطق آزاد تجاری – صنعتی شناخته می شود. که این مناطق در کلیه امور بر اساس قانون چگونگی اداره مناطق آزاد تجاری – صنعتی مصوب ۷/۶/۱۳۷۲ و اصلاحات بعدی آن اداره خواهند شد " ایجاد گردید.

اساسنامه سازمان در مورخ ۴/۵/۱۳۸۳ به تأیید هیأت محترم دولت رسیده و نقشه محدوده در تاریخ ۸/۳/۱۳۸۴ ابلاغ گردیده است.

بنابراین سازمان منطقه آزاد تجاری – صنعتی انزلی سازمانی نوپاست که عملاً از اواخر سال ۸۴ فعالیتهای خورا بر اساس این قانون شروع کرده است.

منطقه آزاد تجاری – صنعتی انزلی اهدافی همچون، عمران و آبادانی و ارایه خدمات عمومی، رشد و توسعه اقتصادی، جذب سرمایه گذاری خارجی و داخلی، ایجاد اشتغال سالم و مولد، تنظیم بازار کار و کالا، تشویق تولید و صادرات کالا، ورود و حضور فعال در بازارهای منطقه ای و جهانی، جذب فناوریهای جدید و انتقال علم و دانش فنی به عوامل تولید داخلی همسو با توسعه علمی و فناوری جهان، تسریع در فرآیندهای تجاری و اقتصادی و فناوری را با ایجاد بستر مناسب جهت انجام آزمایشی طرحها و تعمیم آن به سراسر کشور که رسالت تعامل فعال با جهان، منطبق با اسناد چشم انداز بیست ساله کشور را دنبال می کند .
این منطقه شامل محدوده ای از شهرستان انزلی به مساحت تقریبی ۳۲۰۰ هکتار خشکی و تا عمق دو کیلومتر از آبهای ساحلی محدوده می شد.

محدوده منطقه آزاد تجاری – صنعتی انزلی (به غیر از محدوده بندری) از غرب به اراضی نیروی دریایی و محدوده روستای طالب آباد و از سوی شرق به روستای چپرپرد پایین منتهی می شود .
که در سه محدوده جدا از هم به شرح ذیل در نظر گرفته شده است که هر یک پتانسیل خاص خود را دارند . این سه محدوده عبارتند از: - ناحیه گلشن و فاز تجارت به مساحت ۲۰۹۱ هکتار که شامل اراضی مناسب طبیعی، با تراکم جمعیت پایین و مناطق مسکونی، کمترین مقدار زمین جهت شالی کاری، دسترسی به سواحل مناسب و وجود اماکن و تأسیسات تفریحی و توریستی منطقه




شهرک صنعتی حسن رود و ناحیه اطراف آن به مساحت ۹۴۶ هکتار که شامل شهرک صنعتی، اراضی منابع ملی و مجاور تالاب می باشد.




محدوده بندری منطقه آزاد انزلی به مساحت ۱۰۶ هکتار، که این امر مطلوبیت وجاذبه های منطقه آزاد تجاری – صنعتی انزلی را برای ارائه تسهیلات در زمینه تخلیه و بارگیری و سایر امور، ارتقا داده است.




افزایش محدوده منطقه آزاد انزلی در اردیبهشت ماه ۱۳۹۳

با پیگیریهای صورت گرفته از سوی سازمان منطقه آزاد انزلی؛ بنا بر تصویب نامه وزیران عضو شورای هماهنگی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی که به تأیید ریاست محترم جمهور رسید بنا بر پیشنهاد دبیرخانه شورای هماهنگی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی و به استناد ماده واحده قانون ایجاد مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی آبادان و خرمشهر، جلفا و بندرانزلی ـ مصوب ۱۳۸۲ـ و با رعایت تصویب‌نامه شماره ۱۱۳۲۰۰/ت۴۹۵۱۶هـ مورخ ۵/۶/۱۳۹۲ محدوده منطقه آزاد انزلی گسترش یافت:

۱ـ محدوده‌ای به مساحت (۶۴۸۹) هکتار مشتمل بر محدوده‌های زیر به شرح نقشه پیوست که تأییدشده به مهر دفتر هیأت دولت است، به محدوده منطقه آزاد تجاری ـ صنعتی انزلی الحاق می‌شود:

الف ـ محدوده‌ای به مساحت (۵۵۷۸) هکتار از شمال به طول (۲۱۹۰۵) متر به دریا، از جنوب به طول (۲۹۰۵۲) متر به اراضی محدوده شهرستان رشت، از غرب به طول (۳۳۵۰) متـر به مـحدوده فـعلی منطقه آزاد تـجاری ـ صنعتی انزلی و از شـرق بـه طول (۶۱۸۱) متر به رودخانه سفیدرود واقع در شرق محدوده فعلی منطقه آزاد تجاری ـ صنعتی انزلی.

ب ـ محدوده‌ای به مساحت (۴۰۸) هکتار از شمال به طول (۵۷۰۷) متر به دریا، از جنوب به طول (۱۱۵۰) متر به اراضی روستای طالب‌آباد شهرستان بندرانزلی، از شرق به طول (۵۴۶) متر به محدوده فعلی منطقه آزاد تجاری ـ صنعتی انزلی و از غرب به طول (۱۳۸۶) متر به کانال طالب‌آباد انزلی.

ج ـ جمع مساحت افزایش داده شده در جنوب منطقه آزاد تجاری ـ صنعتی انزلی بابت اصلاح محدوده مصوب فعلی جنوباً به کنار گذر امامزاده هاشم به انزلی به مساحت (۲۸۰) هکتار و مساحت دریایی به عمق (۲) کیلومتر از محدوده فعلی منطقه آزاد تجاری ـ صنعتی انزلی در محل روستای چپرپرد تا رودخانه سفیدرود.

۲ـ سازمان منطقه آزاد تجاری ـ صنعتی انزلی موظف به تهیه طرح جامع محدوده یادشده با در نظر گرفتن گرایش‌های غالب منطقه و ارایه آن به دبیرخانه شورای هماهنگی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی می‌باشد.

۳ـ سازمان مذکور موظف به رعایت الزامات زیست محیطی در محدوده یادشده می‌باشد.

درنتیجه محدوده منطقه آزاد انزلی از ۳۲۰۰ هکتار به بیش از ۹۴۰۰ هکتار افزایش یافت.




برنامه های سازمان منطقه آزاد انزلی در حوزه های گردشگری ورزشی، تجاری، اکوتوریسم و دریایی

به گزارش مدیریت روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد انزلی،مهندس رضا مسرور رئیس هیات مدیره و مدیرعامل این سازمان در مراسم افتتاحیه مرکز تفریحات دریایی سازمان منطقه آزاد انزلی با حضور دکتر نجفی استاندار گیلان، نمایندگان گیلان درمجلس شورای اسلامی، مدیران دستگاههای اجرایی استان، فرمانداران و شهرداران استان، فعالان اقتصادی منطقه و سرمایه گذاران حوزه گردشگری و معاونین و مدیران این سازمان حضور داشتند توسعه گردشگری را از اهداف مناطق آزاد ایران اعلام و برنامه های سازمان متبوع خود به منظور توسعه حوزه های مختلف گردشگری از جمله گردشگری ورزشی، تجاری، اکوتوریسم و گردشگری دریایی را تشریح کرد.

مهندس مسرور در خصوص برنامه های این سازمان در حوزه گردشگری ورزشی اظهار داشت: احداث مجموعه ورزشهای ساحلی زنده یاد قایقران اولین گام در تکمیل زیرساخت های این حوزه در منطقه بود که در حال حاضر تیم های مختلف ورزشهای ساحلی از این مجموعه استفاده می کنند و برنامه های مناسبی را برای توسعه این مجموعه گردشگری ورزشی ساحلی مد نظر قرار داده ایم.

وی احداث مرکز همایش ها و نمایشگاه های این منطقه را در راستای توسعه گردشگری تجاری در منطقه دانست و خاطر نشان کرد: ساخت این مجموعه از بهمن ماه سال گذشته آغاز و تا پایان سال جاری به اتمام میرسد که ضمن پر کردن خلاء موجود در استان، می تواند در زمینه رشد گردشگری تجاری استان نیز بسیار تاثیر گذار باشد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی در این مراسم با اشاره به ظرفیت های گردشگری استان در گردشگری اکوتوریسم گفت: مجموعه پارک ملی بوجاق که در محدوده این منطقه قرار دارد از ظرفیت بسیار بالایی در حوزه گردشگری اکو توریسم برخوردار است که می باید با همکاری موثر سازمان محیط زیست کشور و استان، فضای مناسب را برای بهره برداری از این ظرفیت بزرگ گیلان با رعایت مباحث زیست محیطی فراهم کرد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی اشتغال را دغدغه اصلی استان اعلام و تاکید کرد: باید از تمام ظرفیت ها ازجمله ظرفیت بخش های مختلف گردشگری برای حل این مسئله استفاده شود.

مسرور گردشگری دریایی را از موضوع های مغفول مانده استان و نیازمند ایجاد زیرساخت های استاندارد مطرح نمود و یادآور شد: با وجود مزیت های بسیار در بخش تفریحات دریایی، فقر زیرساختی در طرحهای سالم سازی مشهود است و معتقدیم که مجموعه های تفریحی و گردشگری ساحلی با امکانات مناسب در شهر های مختلف استان باید احداث شود.

مسرور با اشاره به اقدامات انجام شده در احداث مرکز مجهز تفریحات دریایی منطقه، تنها در مدت هفت ماه تاکید کرد: عملیات اجرایی این مرکز تفریحات دریایی از بهمن ماه پارسال آغاز شد و اکنون قابل بهره برداری برای عموم گردشگران است.

مسرور امکانات و تجهیزات این طرح را مناسب اعلام و با اشاره به بخشی از این تسهیلات و خدمات من جمله، ساختمان امداد و نجات و مرکز هلال احمر، فضای سبز، آلاچیق، ورزشهای آبی و ساحلی و فضاهای تفریحی و ورزشی در این مرکز تفریحات دریایی افزود: امروز بخش نخست طرح افتتاح شده است و در نظر داریم با توسعه و تجهیز مجتمع امکان استفاده از این مجموعه در تمامی ماههای سال را فراهم کنیم .

مسرور آمادگی سازمان متبوع خود را برای حمایت از سرمایه گذاری بخش خصوصی به منظور ساخت مجتمع های گردشگری و تفریحی در منطقه اعلام کرد و گفت: با ایجاد مراکز گردشگری و مجموعه های تفریحات دریایی و امکان استفاده مردم از مواهب طبیعی از خروج ارز از کشور جلوگیری به عمل خواهد آمد.

گفتنی است این مرکزگردشگری دریایی مجهز ترین و مناسب ترین مرکز تفریحات دریایی شمال کشور است که در مساخت ۵/۵ هکتار و دارای امکاناتی شامل: سالن انتظامات و ورودی، دو ساختمان رختکن مجهز به ۱۱۰۰ کمد لباس MDF از ضد آب با روکش pvc، قفل مغناطیسی،کافی شاپ، سالن ماساژ و ۲۰۰ عدد تخت آفتاب گیر دور استخری است.

همچنین ساختمان ناجیان غریق و کمکهای اولیه، کافی شاپ چوبی، ۸۰ عدد دوش روباز صحرایی، زمین والیبال ساحلی استاندارد،ورزش های آبی، فضای سبز متناسب با ساحل، برج نور جهت روشنایی و امکان شنا و بهره گیری از امکانات مرکز در شب، چترهای آفتابگیر ساحلی، جاده دسترسی و پارکینگ از دیگر امکانات این مرکز تفریحات دریایی است.





تاریخچه و روند شکل گیری منطقه آزاد


منطقه آزاد چیست ؟

بنابه تعاریف بین المللی منطقه آزاد محدوده حراست شده بندری و غیر بندری است که از شمول برخی از مقررات جاری کشور متبوع خارج بوده و با بهره گیری از مزایایی نظیر معافیتهای مالیاتی، بخشودگی سود و عوارض گمرکی، عدم وجود تشریفات زاید ارزی، اداری و مقررات دست و پاگیر و همچنین سهولت و تسریع در فرآیندهای صادرات و واردات با جذب سرمایه گذاری خارجی و انتقال فناوری به توسعه سرزمین اصلی کمک می نماید. منطقه آزاد تجاری ـ صنعتی انزلی اهدافی نظیر: « عمران و آبادانی و ارائه خدمات عمومی ـ رشد و توسعه اقتصاد ـ جذب سرمایه گذاری خارجی و داخلی ـ ایجاد اشتغال سالم و مولد ـ تنظیم بازارکار وکالا، تشویق تولید و صادرات کالا ـ ورود و حضورفعال در بازارهای منطقه ای و جهانی ـ جذب فناوریهای جدید وانتقال علم و دانش فنی به عوامل تولید داخلی همسو با توسعه علمی و فناوری جهان ـ تسریع در فرایندهای تجاری، اقتصادی و فناوری (کاتالیزور) با ایجاد بستر مناسب جهت انجام آزمایشی طرح ها و تعمیم آن به سرتاسر کشور » که رسالت تعامل فعال با جهان ؛ منطبق با سند چشم انداز بیست ساله کشور را دنبال می نماید.




تاریخچه منطقه آزاد انزلی

بر اثر تحولات صورت گرفته پس از فروپاشی شوروی و در پی تغییر و تحولات ساختاری روابط بین‌الملل منطقهء قفقاز و کشورهای حاشیهء دریای خزر در معادلات منطقه‌ای و جهانی اهمیت یافتند; امری که با دوران پس از جنگ تحمیلی در ایران و آغاز عصر سازندگی کشور همزمان گردید ; عصری که ایران به‌دنبال ورود به اقتصاد جهانی و اخذ سرمایه و به تبع آن دانش و تکنولوژی جدید بود هدفی که دولت وقت با ایجاد مناطق آزاد کشور در پی تحقق آن بود. در پی سفر ریاست جمهوری وقت به شهرستان انزلی و با توجه به خواست همگانی و براساس مصوبه هیأت دولت در سال ۷۵ منطقه وی‍ژه اقتصادی بندرانزلی در دو بخش جداگانه تعیین گردید و در سال ۸۲ منطقه ویژه اقتصادی انزلی به منطقه آزاد تجاری صنعتی انزلی بدل شده و در سال ۸۳ نیز اساسنامه سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی انزلی مورد تصویب هیأت وزیران قرار گرفت و محدوده منطقه آزاد تجاری صنعتی انزلی در سال ۸۴ از طرف هیأت وزیران تعیین و ابلاغ شد که بر اساس آن منطقه آزاد انزلی در سه بخش و محدوده مجزای بندری؛ اداره کل بنادر و کشتیرانی استان، شهرک صنعتی انزلی و محدوده منطقه ویژه اقتصادی سابق انزلی با مساحت ۳۲۰۰ هکتار خشکی و تا عمق ۲ کیلومتر از دریا در طول ۲۰ کیلومتر از حاشیه دریای خزر را شامل می شود.




روند شروع فعالیت

پس از استقرار هیات مدیرهء جدید، سازمان منطقهء آزاد انزلی در محدودهء منطقهء سرعت پیگیری و اجرای پروژه‌های عمرانی محدودهء منطقه افزایش یافته و سازمان منطقهء آزاد تجاری صنعتی انزلی نسبت به تنظیم چارت سازمانی و پرسنل مدیریتی و کارشناسی اقدامات گسترده‌ای صورت داده است.
با استقرار رئیس و اعضای هیات مدیره در فاز تجارت سازمان و انتقال بخش اداری در داخل محدوده میزان فعالیت و عملکرد تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی این سازمان تسریع پیداه کرده، امری که در تسریع روند پیشرفت برنامه‌های و اهداف عالیه سازمان منطقهء آزاد انزلی نقش به سزایی داشته و خواهد داشت.
در طول چند ساله گذشته میزان تعامل و همکاری سازمان منطقهء آزاد تجاری- صنعتی انزلی با سازمان‌ها و ادارات و نهادهای دولتی و غیردولتی استان گیلان و کشور افزایش چشمگیری داشته به حدی که سازمان منطقهء آزاد تجاری- صنعتی انزلی به عنوان عضوی فعال از بدنهء مدیریتی استان گیلان و کشور به ایفای نقش می‌پردازد.
با اجرای قوانین و مقررات مناطق آزاد تجاری- صنعتی کشور در محدودهء منطقهء آزاد انزلی و باگسترش میزان همکاری و تعاملات دیگر ادارات و نهادهای استان با این سازمان می‌توان به توسعهء همه‌جانبهء منطقه امیدوار بود، علاوه بر این پس از اتصال بندر انزلی به راه‌آهن سراسری و آستارا و همچنین بهره‌برداری از بزرگراه قزوین- رشت- انزلی شاهد وقوع انقلابی در صنعت حمل‌و‌نقل (به عنوان یکی از ارکان اصلی توسعه) و ترانزیت کالا و مسافر در منطقه خواهیم بود.با توجه به پتانسیل‌های فوق و پس از اتمام پروژه‌های زیرساختی محدودهء منطقهء آزاد انزلی شاهد دوران طلایی در صنعت، تجارت و گردشگری و ... منطقه و کشور خواهیم بود چراکه این منطقه حلقهء اتصال اقتصاد ملی به اقتصاد و تجارت جهانی است.
   
گروه شغلی: گوناگون
شماره: 265
  به روز رسانی در 1394/5/9
  چنانچه اطلاعات فوق نیاز به تغییر و بروزرسانی دارد «اطلاع دهید»
طراحی سایت: فاصله کوتاه